Коректна фирма

Сертификатът „Коректна Фирма“ съществува на европейския пазар от 2013 година. Проектът се изпълнява от бургаската фирма „Изследователски център на клиентските мнения“ ЕООД. Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели и реакциите на потребителите.

Най-новата техника предоставя на клиентите достъп до широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие. Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна.

„Изследователски център на клиентските мнения“ ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализирания софтуер, който е създаден от полското дружество CBOK Ltd. Само за година Сертификатът „Коректна Фирма“ се превръща в изключително популярно и почитано както от предприемачите, така и от клиентите отличие. Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.

Коментари

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *